Ilmainen kartoituskäynti

Ilmainen kartoituskäynti antaa hyödyllistä lisätietoa keittiöremontin toteutuksesta.

Kartoituskäynti on vaivaton ja täysin maksuton tapa selvittää kotisi keittiön yleistilanne ja saada hyödyllistä lisätietoa, miten toteutetaan nykypäivän keittiöremontti parhaalla palvelulla. Mikäli olet edes vähän harkinnut keittiöremontin teettämistä, on kartoituskäynti ensimmäinen askel kotisi remontin valmistelussa. Keittiöremontti voidaan toteuttaa esim. maalaamalla ja kunnostamalla vanhat ovet, vaihtamalla uudet ovet ja tasot tai uusimalla koko keittiön.

Mitä asioita kartoituskäynnillä käydään läpi?

Kartoituskäynnin aikana asiantuntijamme selvittää keittiön kunnon, tekee keittiön mittaukset ja esittelee markkinoiden uusimmat ratkaisut ja materiaalit.

Asiantuntijamme antaa selkeän kuvan remontin toteutuksesta, opastaa uusinnan tarpeessa olevien kalusteiden valinnassa sekä vastaa kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Kuuntelemme aina asiakkaan toiveita remonttiin liittyen.

Mitä kartoituskäynnillä selviää?

Keittiön yleistilanne. Saat varmuuden halvimmasta mahdollisesta remontista.

Kartoituskäynnillä näet uusimmat ovi- ja tasomalliston ja saat lisäksi kustannusarvion remontista.

Miksi tilaisit asiantuntijan arvioimaan keittiösi kunnon?

SAAT HYÖDYLLISTÄ TIETOA NYKYAIKAISESTA KEITTIÖREMONTISTA

Ihmisillä on usein vääristynyt kuva siitä, että keittiöremontti kestää pitkään, maksaa paljon tai että remonttia joutuu lähtemään evakkoon. Näihin huolenaiheisiin saattaa olla vaikea löytää itsekseen vastauksia. Tämän vuoksi on järkevää jutella asioista aina kasvotusten asiasta tietävän kanssa.

ASIANTUNTIJAMME VIERAILU EI SIDO MIHINKÄÄN

Jos olet edes harkinnut keittiöremontin teettämistä, niin kartoituskäynti on helpoin tapa aloittaa remontin valmistelu. Vaikka et olisi teettämässä keittiöremonttia lähiaikoina, niin suunnittelukäynnin avulla saadun tiedon perusteella sen teettäminen tulevaisuudessa onnistuu vaivattomasti!